Title of a News Article

Güvenç'ten 11 Nisan mesajı

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Güvenç'ten 11 Nisan mesajı
banner206

Celalettin Güvenç, Urfa'lıların Kurtuluş Savaşı’nda gösterdiği kahraman direnişin Milli Mücadele'ye öncülük ettiğini vurgulayarak, "96 yıl sonra Şanlı Şehir Urfa'ya yapmış olduğu destansı mücadeleden dolayı İstiklal Madalyası verilmesine dair kanunu Komisyon olarak kabul etmenin mutluluğunu yaşadık.  Urfa’mıza hayırlı olsun" dedi

 İman gücü ile kazanılan bu destansı mücadelenin asla unutulmayacağını vurgulayan Güvenç, şunları kaydetti: "Bu Cennet vatanın her karış toprağı, Şehit kanlarıyla sulanmıştır. Yemen'de, Çanakkale'de, Sarıkamış ve Urfa'da aynı kahramanlık, inanç ve azim vardır. Bu azim ve kararlılık,  Urfa'ya İstiklal Madalyasının TBMM tarafından Şanlıurfa'ya verilerek taçlandırılmıştır. İnşallah bu şanlı tarihten aldığımız derslerle ülkemiz, barış ve kardeşlik içersinde, birbirine kenetlenerek yoluna devam edecektir. Tıpkı Şanlı destanlar yazan ecdadımız gibi... Bu işin sırrı 11 Nisan'dadır.  Merhum Mehmet Akif Ersoy'un dediği gibi; Allah ülkemize bir daha kurtuluş savaşı yaşatmasın."

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195