Title of a News Article

Güvenç ve Gülpınar'ın özel misafirleri...

Güvenç ve Gülpınar'ın özel misafirleri...
banner206

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar’ın daveti üzerine Şanlıurfa’ya gelen Fransa Dostluk Grubu heyetiyle bir araya geldi.

Heyet ve heyet temsilcisi Gerard Lacher ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ile bir konuk evinde bir araya gelen Başkan Güvenç, burada Şanlıurfa’nın tarihi, kültürel ve sosyo-ekonomik potansiyeli hakkında bilgi verdi.

30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin Şanlıurfa ve Türkiye genelinde halkın büyük teveccühü ile desteklendiğini belirten Başkan Güvenç, Şanlıurfa’da yüzde 61,7’lik oy oranıyla Büyükşehir Belediyesi dahil olmak üzere 14 belediyeden 10’unu kazandıklarını ifade etti.

Fransa Dostluk Grubu heyetinin Şanlıurfa’yı ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti aktaran Başkan Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar’a da Şanlıurfa’nın tanıtımı, ticari ve ekonomik ilişkilerini geliştirmek üzere heyeti Şanlıurfa’ya davetinden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

Ayrıca heyete Şanlıurfa yöresine ait meşhur kahve çeşidi olan mırra ikram edildi. Heyette; Fransa Senato Eski Başkanı ve Dostluk Grubu Başkanı Gerard Lancher, Fransa Milletvekili Cristophe Bonillan, Fransa Senatörlerinden Leila Alchi, Philippe Madrelle, Danışman Jean Marcvirienx ve Fransa Müsteşarı Marc İvarra yer aldı.

 

     

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2014, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195