Title of a News Article

Güvenç verdiği söz için harekete geçti

 Güvenç verdiği söz için harekete geçti
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, yerel seçimler öncesinde Şanlıurfa’ya verdiği fuar alanı sözünü yerine getirmek için kolları sıvadı. Başkan Güvenç’in girişimleri sonucunda Karaköprü İlçesinde kalıcı fuar alanı yapılacak. 

AHMET KEMAL AYHAN
Şanlıurfa’da fuar alanının olmamasından dolayı kentte düzenlenen fuarlarda büyük sıkıntılar yaşanıyordu. Son yıllarda eski stat ve eski hal pazarı alanında kurulan çadırlarda yapılan fuarlarda çok büyük eksiklikler gözleniyordu. 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşen yerel seçimler öncesinde Şanlıurfa’ya fuar alanı kazandıracağının sözünü veren Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Urfalılara verdiği bu vaadi yerine getirmek için kolları sıvadı.

 

130 Dönümlük alana yapılacak

Başkan Güvenç’in talimatları ile Şanlıurfa’ya kazandırılacak fuar alanı için proje çalışmasına başlanıldı. Karaköprü İlçesinde Diyarbakır Yolu üzerinde bulunan Devlet Su İşleri’ne ait alanda yapılması planlanan fuar alanının 130 dönüm üzerine inşa edilmesi bekleniyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 230 dönümlük araziyi alabilmek DSİ’den için izin istedi. DSİ’den kısa sürede iznin çıkması beklenirken, bu 230 dönümlük alanın 130 dönümüne fuar alanı yapılması için çalışmalara başlanacak. Şuanda da fuar alanı için proje çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2015, 10:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaşlar
vatandaşlar - 9 yıl Önce

lütfen fakülte hastanesi ve dogum hastaneleriyle ve belediye seçimlerinde vaat ettiğiniz tugayın yeri hakkında olumlu bişeyler yapın artık hele fakülte hastanesi 20 yıl oldu inşaatı ,dogum hastanesi çok yetersiz bu yüzden dogan bir çokçocuk küvez sıkıntısından yaşamını yitirmekte lütfen ama lütfen bui sorunnları çözün artık siz ve vekilerimizden bunları bekliyoruz halkın içinden biri olarak ....

SIRADAKİ HABER

banner195