Title of a News Article

Güvenç’i duygulandıran davranış

 Güvenç’i duygulandıran davranış
banner206

Karaköprü İlçesinde bulunan Şanlıurfa Omurilik Felçlileri İstihdam Derneği Tekstil Atölyesinde açılan sergiyi ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Dernek Başkanı Habip Polat ve üyelerinin hazırladığı pankartla moral buldu.

Büyükşehir Belediyesi olarak Derneğin tadilatına verdiği destekten dolayı hazırlanan teşekkür pankartı ile karşılanan Başkan Güvenç, burada açılan el işi sergisini de gezerek, dernek üyelerinin sorunlarını dinledi ve her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

Açılan sergide Tekstil ürünleri hakkında Dernek Başkanı Habip Polat’tan bilgi alan Başkan Güvenç, burada kursiyerler tarafından hazırlanan gelinliğin de maddi durumu iyi olmayan Suriyeli bir çifte evlilik hediyesi olarak verilmesi karşısında duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Arkadaşlarımız örnek bir davranış sergileyerek yeni yaptıkları göz nuru gelinliği Suriyeli misafir kardeşimize hediye ettiler. Bu davranıştan dolayı teşekkür ediyorum” dedi

İŞKUR destekleriyle Şanlıurfa Omurilik Felçlileri İstihdam Derneği tarafından projelendirilen Tekstil Atölyesinde kursiyerlerin hazırladığı eserlerin satışının yapılarak ek gelir elde etmeleri için çalışma yapmalarını isteyen Başkan Güvenç, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

Dernek Başkanı Habip Polat ise Omurilik Felçlileri İstihdam Derneği Tekstil Atölyesine bakım ve onarımdan dolayı Başkan Güvenç’e teşekkür etti.

  

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2014, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195