Title of a News Article

Güzelgöz yarın müracaatını yapacak

Güzelgöz yarın müracaatını yapacak
banner206

Sağlık Bakanlığı İletişim Koordinatörlüğünden istifa eden Gazeteci-Yazar Osman Güzelgöz, AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olacak. 

Osman GÜZELGÖZ Aday Adaylığı için yarın AK Parti İl Başkanlığına müracaat edecek.

Sağlık Bakanlığı İletişim Koordinatörlüğünden istifa eden Gazeteci-Yazar Osman Güzelgöz, milletvekili aday adaylığı için Cuma günü AK Parti Şanlıurfa il Başkanlığına müracaat edeceğini açıkladı.  Osman Güzelgöz yaptığı açıklamada “Urfa sevdası ömrümüzün tamamını yönlendiren en önemli unsurdur. Her zaman bu sevdanın omuzlarımıza yüklediği sorumluluklar olduğuna inandık. Hayatımızın hiçbir döneminde bu sorumluluklar adına elimizi taşın altına koymaktan kaçınmadık, çekinmedik.” dedi.

Kurulduğu günden bu yana AK Parti’ye hizmet ettiğini belirten Osman Güzelgöz, 2004’te Belediye Başkanlığına, 2007 ve 2011’de de Milletvekilliğine aday adayı olarak müracaat ettiğini ifade etti. 2011 seçimlerinde AK Parti Şanlıurfa SKM Başkanlığı yapan Osman Güzelgöz 2014 yerel seçimlerinde de AK Parti Edirne Seçim Organizasyon Sorumlusu olarak görev yaptı.

AK Parti milletvekili aday adaylığına müracaatı ile ilgili bir beyanname yayımlayan Osman Güzelgöz şu hususları dile getirdi:

“Hiçbir zaman küçük hesapların, basit çıkarların, kısır siyasi yapılanmaların adamı olmadık. Hiçbir makamı, unvanı, menfaati ve gayeyi Urfa sevdamızın önünde, üzerinde tutmadık.

 

 

Urfa’nın bugününü ve geleceğini yönetmek, yönlendirmek ve memleketimizi hak ettiği seviyelere çıkarabilmek adına boş konuşmadık, tembellik yapmadık, dedikodu ile zaman kaybetmedik. Kimseyi karalamadık, küçük düşürmedik. Gücümüzün yettiği nispette bütün sivil oluşumların içinde yer aldık, atılan her hayırlı adıma elimizden gelenin de ötesinde destek olduk.

Urfa’nın Ankara’da nasıl temsil edilebileceğini ve Urfalılara her platformda nasıl hizmet edileceğini de son 12 yıl içerisinde Sağlık Bakanlığında ifa ettiğimiz görevlerimizle herkese gösterdik.

Hakkıyla yerine getirildiğinde bütün görevler bizim için Urfa’nın bugününe ve geleceğine önemli katkılar sunulabilecek önemli makamlardır.”

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2015, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195