Title of a News Article

Halfeti'de güzel gelişme...

.

Halfeti'de güzel gelişme...
banner206
 Halfeti Belediyesi ilçede son montajını da tamamlayarak faaliyete geçirdiği kilitli parke taşı fabrikasında üretime başladı. Fabrikada yapılan üretimle günde 450 metre kare kilitli parke taşı üretecek. Eş Başkan Bayram, "Halfeti'nin tümünü kilitli parke taşı ile döşeyeceğiz" dedi.  

Halfeti Belediyesi’nin Argıl Mahallesi yol güzergahında bulunan şantiyesinde kurulan yeni kilitli parke taşı fabrikasında üretime başlandı. Fabrikada ilk üretim kapsamında 100 paletle yapılan çalışmadan 2000 kilitli parke taşı üretiliyor. Günlük 60 metrekareye tekabül eden üretimin arttırılması adına 700 palet daha siparişi verildi. Böylelikle günlük üretim 800 palet ile 450 metrekare kilitli parke taşı üretimi yapılacak. Fabrikada yapılacak olan son ekler ile en kısa zamanda istenilen hedefe ulaşılması için hummalı çalışma yürütülüyor.

 

FABRİKA ÜRETİME GEÇTİ

Kilitli parke taşı fabrikasında üretilen kilitli parke taşı ile başta ilçe merkezi ve merkez mahallelerde başlanacak olan kilit taşı döşemesinin ardından ilçeye bağlı mahalleler (köy) kilitli parke taşı ile kaplanacak. Şantiyede kurulan yeni kilitli parke taşı makinesinin montaj işlemlerinin bitmesiyle beraber fabrikada da üretime başlandı. Üretim kapasitesi arttırılan ve yoğun bir şekilde seri üretim için son hazırlıkları da tamamlanan kilitli parke taşı makinesinin tüm Halfeti’nin ilçe merkezi ve mahallelerinde kilitli parke taşı döşemesine hızlı bir şekilde geçilecek.

                        

‘HALFETİ’NİN TAMAMINA KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞENECEK’

Belediye şantiyesinde kurulan yeni kilitli parke taşı fabrikasında incelemelerde bulunan Belediye Eş Başkanı Mustafa Bayram, yerel yönetim olarak ilçeye daha fazla hizmet götürmek adına startını verdikleri çalışmanın Halfeti’ye çok katkı sunacağının altını çizdi. Bayram, “Önümüzdeki sezon Halfeti merkezin tamamını bitireceğimiz gibi ilçemize bağlı mahallelerde de kilitli parke taşı döşemesini gerçekleştireceğiz. Görevi devraldığımızda ilçede döşenen kilitli parke taşının o günden sonra bugüne kadar gerek ihale usulü olsun gerek doğrudan alım olsun ilçe merkezi ve mahallelerimizde döşediğimiz kilitli parke taşı önceki dönemdeki yerel yönetimden 80 kat daha fazladır. Bununla da yetinmeyerek kurduğumuz kilitli parke taşı fabrikası ile bu üretimi bin katına çıkararak, hem üretimimizi kendimiz yapacağız hem de daha fazla alana kilitli parke taşı döşeyerek halkımızın ihtiyaçlarını karşılamış olacağız” dedi.

 

‘BU DAHA BAŞLANGIÇ’

Belediye Eş Başkanı Bayram, üretime geçirdikleri kilitli parke taşı fabrikasının Halfeti için çok önemli olduğunu belirterek, “Büyükşehir Belediyesi de dahil tüm kısıtlı imkanlarımıza rağmen bu güne kadar Halfeti’de döşenen kilitli parke taşı oranını 10 kez katlayacak şekilde bir üretim ile karşılarındayız. Halfeti halkı fedakar ve çalışkan bir halktır. Her şeyin en iyisine layıktır ve hak ediyor. Bizde elimizden gelen her şeyi halkımız için yapmak zorundayız. Evet belki imkanlarımız kısıtlı olabilir ama bizi bu halk her şart ve koşulda ilçeye hizmet etmemiz için seçti. Bizde bize verilen iradeye layık olmaya çalışacağız. Çalışmalarımız ve projelerimizi durmaksızın hayata geçireceğiz. Bu daha başlangıç. Halfeti halkına şimdiden kilitli parke taşı fabrikamızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2016, 08:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195