Title of a News Article

Halfetili Kadınlarda tulum üretiyor

Halfetili Kadınlarda tulum üretiyor
banner206
Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ın girişimleri sonucu ilçeye kazandırılan fabrikada koruyucu tulum üretimine başlandı.
Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde belediyeden koronavirüse önemli katkı. Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de etkisini göstere koronavirüsle mücadele sürüyor.
Bu kapsamda Halfeti ilçesinde Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü bünyesinde görevli usta öğretici ve kadınlar tarafından gerçekleştirilen maske üretiminin ardından, şimdi de ilçede koronavirüse karşı koruyucu tulum üretimine başlandı.
Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ın girişimleriyle bir süre önce ilçeye kazandırılan ve 100 kişinin istihdam edildiği tekstil fabrikasında koronavirüsten koruyucu tulum üretilmeye başlandı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ‘’İlçe genelinde koronavirüsle mücadelemiz sürüyor. Tüm ekiplerimiz koronavirüsle mücadelede seferberlik halinde. Girişimimizle ilçemize kazandırdığımız tekstil fabrikasında koronavirüsten koruyucu tulum üretilmeye başlandı. Burada çalışan işçi kardeşlerimiz yoğun bir gayret göstererek koronavirüsle mücadeleye katkı sağlıyorlar’’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195