Title of a News Article

Haliliye Başkanı kim olacak?

Haliliye Başkanı kim olacak?
banner206

Şanlıurfa'da, dün akşam saatlerinde görevinden ayrıldığını duyuran AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu'nun yerine kim gelecek?

AK Parti'de, il ve ilçe kongreleri yeniden başladı. Önümüzdeki günlerde yapılması planlanan AK Parti Haliliye ilçe kongresinde Başkan adayı kim olacak. 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Görevinden ayrılan Süleyman Aksu'nun yerine aday başvuruları alınacak ve bu adaylar genel merkez il koordinatörlüğünce temayüle tâbi tutulacaklar.

Aksu'nun istifası öncesi de uzun süredir konuşulan adaylardan birisi Av. İbrahim Eyüpoğlu idi. Şuana kadar Eyüpoğlu'nun dışında Başkan adayının olmadığı öğrenildi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada ise şunlar denildi;

"AK Parti Genel merkezimizle yapılan istişareler sonucu Haliliye ilçe başkanşıpı görevinden ayrılan Sn. Süleyman Aksu'ya bugüne kadar vermiş olduğu emeklerinden ve yüksek bir şuuruyla yapmış olduğu katkılarından dolayı teşkilatlarımız adına kendisine teşekkür ediyoruz. 

Haliliye ilçe başkanlığı için yapılacak başvurular sonrası genel merkezimiz ve il koordinatörümüz nezdinde yapılacak temayül yoklaması ve istişareler neticesinde Haliliye ilçe Başkanlığı ataması yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2021, 00:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195