Title of a News Article

Haliliye Belediyesi halkın sağlığını düşünüyor

Haliliye Belediyesi halkın sağlığını düşünüyor
banner206
Haliliye Belediyesi, Koronavirüs (Covid19) salgınına karşı korunma tedbirleri kapsamında başlattığı çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Ekipler, ilçe genelinde parklarda bulunan bankları tedbir çerçevesinde kaldırırken, taziye evlerindeki halıları ise topluyor.

Haliliye Belediyesi, dünyayı tehdit eden ölümcül Koronavirüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında çalışmalarını yürütüyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, virüsün bulaşma ihtimaline karşı vatandaşların parklarda oturmaması için buralarda bulunan bankları topluyor. Söküm işlemi yapılamayan alanlara ise ‘girilemez’ şeritleri çekildi.

Ekipler toplanan bankları atölyeye taşırken, salgın tehdidinin geçmesi ile birlikte toplanan banklar yenilenerek yerlerine tekrardan monte edilecek.
Salgınla mücadelede tedbirlerini en yüksek seviyeye çıkaran Haliliye Belediyesi sorumluluk sahasında bulunan taziye evlerinde de kapsamlı çalışmalar yürütüyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, salgın tehdidine karşı taziye evlerinde bulunan halıları topluyor.

Ekiplerce toplanan halılar yıkanıp dezenfekte ediliyor. Virüs tehdidinin ortadan kalması ile birlikte halılar tekrardan serilerek vatandaşların hizmetine sunulacak. Yıpranmış halıların yerine ise yeni halıların serimi yapılacağı belirtilirken, taziye evlerinde de deforme olmuş veya kullanılamaz hale gelmiş alanlarda bakım ve onarım işlemleri yapılacak.

Öte ayandan salgınla mücadele kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve vatandaşların talep ve şikâyetleri için hizmet veren Beyaz Masa birimi mesai kavramı olmaksızın faaliyetlerini sürdürdükleri bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2020, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195