Title of a News Article

Haliliye Belediyesi karla mücadeleye hazır

.

Haliliye Belediyesi karla mücadeleye hazır
banner206
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol beraberinde belediye başkanları ile birim müdürlerinin de katıldığı kar koordinasyon toplantısı yaptı.

Toplantıda meteoroloji verilerine göre önceden hava tahminleri ile beklenen kar yağışı için geçen hafta boyunca devam eden hazırlıklarla ilgili son düzenlemeler yapıldı. Bugün başlayan ve haftaya yayılması beklenen kar yağışı dolayısıyla yapılan hazırlıklar, olası gereksinimle ve acil durum planları üzerine konuşulan toplantının sonunda Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol hazırlıkları özetleyen kısa bir konuşma yaptı.

Haliliye Belediye Başkan Yardımcıları Aysel Göncü, Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ ile Fen İşleri Müdürü, Temizlik İşleri müdürü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünün de bulunduğu toplantıda konuşan Demirkol sahada gün boyu çalışan ve olası gelişmelere hazırlıklı ekiple ilgili yaptığı açıklamada,“ Meteoroloji’den aldığımız bilgilere göre kar yağışı ve yoğun şekilde yağış beklenmektedir. Biz de Haliliye Belediyesi olarak bu hava şartlarına kendimizi hazırlamak için Başkan Yardımcılarımız, Fen İşleri Müdürlüğümüz, Temizlik İşleri ve Park Bahçe Müdürlüğümüzün Müdürleri ve bölgeden sorumlu personelleri ile bu duruma hazırlık amacıyla bir toplantı yaptık. Bu toplantımızın neticesinde almış olduğumuz kararları ifade etmek istiyorum. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizle, ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüzle, İl Afet İşleri ve Karayolları Müdürlüğümüzle birlikte halkımızın evine işine rahat gitmesini, hiçbir yerde mahsur kalmamasını sağlamak istiyoruz. Haliliye Belediyesi olarak geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da yüzümüzün akıyla, vatandaşlarımızı mutlu edecek şekilde çıkmak istiyoruz. Şu anda araçlarımız tuz yüklü olarak hazır durumda. Ayrıca ben buradan bizim vazifemiz olmasa da soba zehirlenmelerine karşı da halkımızı uyarıyorum. Lütfen ona dikkat etsinler. Bizi üzecek haberler inşallah olmaz. Ayrıca sokakta kalmış vatandaşlarımızı da 444 22 63 numaralı Beyaz Masa birimize bildirmeleri halinde ekiplerimiz gelip onları alacak sıcak ortamlarda rahat etmelerini temin edeceklerdir. Beyaz Masa birimimiz daha önceki zamanlarda gece saat 12 ye kadar çalışmakta idi. Bu yağış beklentisi nedeniyle 24 saat kesintisiz hizmet verecektir. Bu bağlamda Beyaz Masamıza her türlü talepler iletilebilir” bilgilerini verdi.

''Ekip tam kadro, ekipman eksiksiz hazır''

Demirkol ayrıca hazırlıklar kapsamında ekip ve ekipman anlamında hazır olduklarını ifade ederek, “11 adet pikap ve ayrıca 10 adet acil yol yardımı 283 personelimizle birlikte hazırız. Şu anda 5 adet greyder, 70 adet kamyon, 11 adet kepçe ayrıca 283 personelimizle sahada olacağız. Park Bahçe Müdürlüğümüz düşen dallar için 2 adet bom bulunduracaktır. Yolda kalmış araçlarımız içinde bize bildirmeleri halinde veya 185’e bildirmeleri durumunda yolda kalmalarını önleyeceğiz. 185 Karayollarının hattıdır. Halkımızın mahsur kalmadan gündelik yaşamını devam ettirmesini sağlamak istiyoruz. Bu bağlamda çalışmalarımız devam etmektedir. Geçen yıllarda da olduğu gibi yine Haliliye Belediyesi en iyi şekilde vatandaşımızı üzmeden, vatandaşımızı hiçbir yerde mahsur bırakmadan yine çıkacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyururum” diye konuştu.

Beyaz Masa 24 saat hizmette

Haliliye Belediyesi ayrıca müdürlükler ve birimleri arasında kurduğu whatsapp hattı aracılığı ile anlık olarak iletişim kurduklarını belirtti. Haliliye Belediyesinin olağan üstü süre boyunca 444 22 63 numaralı Beyaz Masa hattı ise 24 saat boyunca aralıksız hizmet veriyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2016, 13:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih
Fatih - 7 yıl Önce

Urfa merkezde kar yok olmayan şeyin hazırlığını yapiyorlar asıl hizmet Yok sorunu dile getirenleride sosyal medyada engelliyorlar

SIRADAKİ HABER

banner195