Title of a News Article

Haliliye Belediyesi uyardı!

.

Haliliye Belediyesi uyardı!
banner206

Haliliye Belediyesi, Belediye Başkanları, Başkan Yardımcıları ve Belediye Yetkililerinin isimleri kullanılarak yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları uyardı.

Haliliye Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, kentte Belediye Başkanları, Başkan Yardımcıları ve Belediye Yetkililerinin isimleri kullanılarak yapılan aramalarla, vatandaşlardan para veya menfaat temini yönünde talepler geldiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi;

Vatandaşlarımızın bu konuda dolandırıcılara karşı tedbirli olmaları, bu ve benzer durumlarda emniyet yetkilileri ile irtibata geçmeleri gerekmektedir. Lütfen, sizi arayarak yardım kampanyası, belediye uygulaması vb. nedenlerle taleplerde bulunanlara inanmayınız. Bu kişi ya da kişilere karşı tedbirli ve dikkatli olunuz. Belediyeler vatandaşlardan her hangi bir şekilde yardım ya da destek talebinde bulunmamaktadır. Kendisini; Başkan, Başkan Yardımcısı veya Belediye yetkilisi olarak tanıtanlara karşı Haliliye Belediyesi olarak, olası vakaların yaşanmaması adına vatandaşlarımızı uyarıyor, bu kişilere itibar edilmemesi için hatırlatmada bulunuyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2015, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195