Title of a News Article

Haliliye'de 2 seçimin ardından olağan toplantı!

Haliliye'de 2 seçimin ardından olağan toplantı!
banner206

Şanlıurfa Merkez Haliliye Kaymakamı Ali Yılmaz, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri ve 2 Haziran'da yedi muhtarlık için yeniden yapılan ara seçimlerin ardından göreve başlayan muhtarlarla olağan bir toplantı gerçekleştirerek, hizmet içi eğitim programına başkanlık yaptı.


Şanlıurfa Valiliği  Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya  Kaymakam Ali Yılmaz, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Emin Seymen, İlçe Nüfus Müdürü İhsan Değirmenci ve muhtarlar katıldı.


Haliliye ilçe Kaymakam Ali Yılmaz  toplantıda kısa bir konuşma yaparak, "Muhtarlarımız demokrasimizin, idare sistemimizin, kültürümüzün hem de toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından bir tanesidir. Muhtarlarımız bulundukları mahallelerin sorunlarını kamu kurum ve kuruluşlarına ileten, görev yaptıkları bölgelerde vatandaşlarımızın sorunlarını üst mercilere ulaştıran, vatandaşlarımızla sürekli diyalog halinde olan önemli kişilerdir.” dedi.


Toplantıda, Devlet hiyerarşisinin tanıtımı, muhtarlık müessesi ve organları, muhtarların görev, yetki ve sorumlulukları ile Muhtar Bilgi Sistemi hakkında bilgilendirme eğitimi verildi.

Talep ve önerilerin alınmasının ardından,  hizmet içi eğitim programı, Kaymakam Ali Yılmaz’ın muhtarlarımıza görevlerinde başarılar dileğinde bulmasıyla son buldu. 

URFASTAR/HABER MERKEZİ

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2019, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195