Title of a News Article

Haliliye'de dağlar, yollara dönüşüyor

.

Haliliye'de dağlar, yollara dönüşüyor
banner206

Haliliye Belediyesi, henüz yapılaşmanın olmadığı imarlı dağlık alanları yer seviyesine indirerek, Haliliye halkı için yeni yollar açıyor. Dağların yollara dönüştüğü ilçede, 7 mahallede 300’ün üzerinde yeni yollar açıldı.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Demirkol’un ‘yol medeniyettir’ anlayışıyla çalışmaları her alanda aralıksız şekilde sürdürüyor. Parke ve stabilize yol yapım, bakım onarım ve yeni yol açma şeklinde sürdürülen çalışmalar, Haliliye İlçesi’nin 32 merkez ve 137 kırsal olmak üzere toplam 169 mahallesinde devam ettiriliyor.

Yol açma çalışmaları kapsamında, ilçedeki imarlı dağlık alanlarda yapılaşmanın hızlanması içinde Haliliye Belediyesi yoğun bir çalışma yürütüyor. Bugüne kadar 7 mahallede 300’ün üzerinde yeni yolu açarak, Haliliye halkının hizmetine sundu. Dağların yollara dönüştüğü ilçede, vatandaşlar ise yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Fevzi Demirkol’a ve Haliliye Belediyesi’ne teşekkür ediyor.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Devteşti Mahallesi’nde 9662, 9667, 2815 ve 9654 nolu sokaklarda yol açma çalışmalarını yürütürken, çalışmalar sırasında bazı noktalarda yapılan kazı çalışmaları 7 metrenin üzerine çıkıyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2017, 10:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali
ali - 7 yıl Önce

dagetegi yolu nasıl oldu

SIRADAKİ HABER

banner195