Title of a News Article

Haliliye'de gece mesaisi...

Haliliye'de gece mesaisi...
banner206
Haliliye Belediyesi, vatandaşlara geceli gündüzlü hizmet götürmeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Örencik kırsal mahallesinde yağış sonrası oluşan su baskınlarının olumsuz etkilediği yol geçişlerine drenaj boruları döşerken, ilçe merkezinde de parke ve kaldırımlarda bakım ve onarım işlemlerini gerçekleştiriyor.

Haliliye Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında yürüttüğü çalışmalarına aralıksız devam ederken, diğer taraftan ise ilçe genelinde sorumluluk sahasında bulunan bölgelere hizmet götürmeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yağış sonrası oluşan su baskınlarından olumsuz etkilenen Örencik kırsal mahallesinde vatandaşların talebi üzerine çalışma başlattı.
Yağış sonrası su baskınlarına maruz kalan mahalle sakinlerinin yardımına koşan belediye ekipleri, yol güzergahları üzerinde bulunan su kanallarını genişletip, ulaşımın sağlandığı yerlere de drenaj boruları döşedi.
Yapılan çalışma ile ilgili konuşan Örencik Mahalle Muhtarı Tayyar Kaçar, “ Yağış sonrası mahallemiz sular bastı. Haliliye Belediyesi gelerek, mahallenin sıkıntılarını giderdi. Bundan dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Öte yandan Fen İşleri ekipleri ilçe merkezinde de deforme olmuş parke taşlarını değiştirirken, kaldırım ve sokak aralarında bulunan yolların bakım ve onarımını yapmaya devam ediyor. Ekiplerin Bahçelievler, Ahmet Yesevi, Bağlarbaşı ve Kamberiye mahallelerinde çalışmaları sürdürüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195