Title of a News Article

Haliliye'de kapsamlı denetim

Haliliye'de kapsamlı denetim
banner206
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde halk sağlığını korumaya yönelik kapsamlı denetimlerini sürdürüyor. Ekipler bu kapsamda semt pazarları, fırınlar, tatlıcılar, pastaneler ve gıda marketlerini tek tek denetleyip, hijyen ve salgına karşı korunma uyarılarında bulundu.

Haliliye Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadelede tedbirlerini sıkı tutmaya devam ediyor. Belediyenin ilgili birçok birimi titizlikle faaliyetlerini yürütürken bu kapsamda Zabıta Müdürlüğü ekipleri de ilçe genelinde gıda satışı yapan işyerlerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Pide fırını, bakkal, gıda marketleri, semt pazarları, tatlıcılar, pastane ve imalathaneleri denetleyen ekipler, halk sağlığını korumayı amaçlıyor.
Semt pazarlarında yapılan denetimlerde ekipler covıd-19 salgını ile mücadele kapsamında esnaf ve vatandaşların ateşlerini ölçerek, maske dağıttı. Pazar yerlerine gelen vatandaşlar ayrıca ekipler tarafından girişe konulan dezenfektanlardan da ellerini dezenfekte etti.

Fırın ve pastanelerde hijyen ve gramaj denemi yapan ekipler, gıda marketlerinde de ürünlerin son kullanım tarihleri ve fiyatlarını denetledi.

Zabıta Müdürlüğü, denetimlerin ilçe genelinde aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirterek, salgınla mücadele kapsamında da vatandaşlara evde kalmaları yönünde çağrılarını yeniledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195