Title of a News Article

HALİLİYE'DE 14 ŞUBAT BEREKETİ

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Evlendirme Dairesi, Sevgililer Günü olarak bilinen 14 Şubat'ta 37 çiftin nikah işlemini gerçekleştirdi.

HALİLİYE'DE 14 ŞUBAT BEREKETİ
banner206
Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Evlendirme Dairesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde çiftler için hafta sonu mesaisi yaptı. Sevgililer Günü'nde, resmi nikâh için Evlendirme Birimi'ne müracaat eden 37 çiftin nikah işlemi gerçekleştirildi. Özel bir günde nikahlarını kıymanın sevincini yaşadıklarını belirten çiftler, "14 Şubat Sevgililer Günü, bu yıl hafta sonuna denk geldi. Biz de nikahımızı böyle bir özel günde gerçekleştirmek istedik. Sağ olsun Haliliye Belediyesi hafta sonu olmasına rağmen bizim bu talebimize cevap verdi. Bizlere bu imkanı sağlayan Haliliye Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a teşekkür ediyoruz" dediler.


ONLAR GELEMEYİNCE, EVLENDİRME BİRİMİ GİTTİ
Ayrıca, evlenmek için Haliliye Belediyesi'ne başvuran çiftlerden Sümeyra Çelik'in yaşının 17 olması nedeniyle, kanunlara göre ailesinin yazılı izni gerekiyordu. Bunun üzerine Haliliye Belediyesi Evlendirme Dairesi çalışanları, Çelik'in hastanede tedavi gören annesini ziyaret ederek Evlendirme Birimi'ne gelemeyen annenin yazılı izni aldı, nikah işlemini gerçekleştirdi ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2015, 18:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195