Title of a News Article

Haliliye’de 152 yeni yol açıldı

.

Haliliye’de 152 yeni yol açıldı
banner206

Haliliye Belediyesi, henüz yapılaşmanın olmadığı alanların yollarını oluşturabilmek ve ilçedeki trafik ağını genişletmek için yeni yol açma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ilçe merkezinde 5 Mahallede 152 yeni yol açtı.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, “yol medeniyettir” anlayışıyla ilçe genelindeki hummalı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Başkan Fevzi Demirkol’un da talimatlarıyla merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan yol yapım, yol açma ve bakım onarım çalışmalarına gece, gündüz devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe merkezinde trafik ağını genişletmek ve yeni yollarla beraber vatandaşlara alternatif yol hizmeti sunmayı amaçlıyor.

 

ÇALIŞMALAR VATANDAŞTAN TAM NOT ALIYOR

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe merkezindeki yol ağını her geçen gün arttırıyor. Ekipler, çalışmalarını 7, 10 ve 12 metrelik yollar açarak devam ettiriyor. Haliliye Belediyesi bu kapsamda kurulduğu 1 Nisan 2014 tarihinden bu yana ilçe merkezinde 5 Mahallede toplam 152 yeni yol açtı. Yeni yol açılan mahalleler ve yol sayıları ise şöyle; Sırrın 20, Karşıyaka 15, Ahmet Yesevi 25, Devteşti 60, İmam Bakır 7, Süleymaniye 13, Dağeteği 12. Yeni yol açma ve yol yapım ile bakım onarım şeklinde çalışmalarını devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalarıyla da halkın taktirini topluyor.

 

KIRSAL UNUTULMADI 75 MAHALLE YOLA KAVUŞTU

Merkez mahallelerde çalışmalarını yürüten Fen İşleri müdürlüğü ekipleri kırsalda da yol ağını sürekli genişletiyor. Haliliye Belediyesi 137 kırsal mahalleden 75’inde stabilize yol yapım çalışmalarını tamamladı. Ayrıca kırsal mahallelere şu ana kadar 311 bin 150 metre kare kilitli beton parke taşı döşemesi yaptı. Haliliye Belediyesi 48 kırsal mahallede ibadethanelerin yollarını kilitli beton parke taşı ile döşedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2016, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195