Title of a News Article

Haliliye’de parklar artık daha güvenli

.

Haliliye’de parklar artık daha güvenli
banner206

Haliliye Belediyesi parklarda eskiyen zeminleri ile oyun gruplarını yenileyerek vatandaşların daha güvenli ve daha güzel vakit geçirmelerini sağlıyor.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, parklarda hayata geçirdiği çalışmalarla çocuklara daha güvenli ve vatandaşların daha rahat zaman geçirebilecekleri dinlenme alanları sağlıyor. Sürekli olarak bakım ve onarım çalışmalarını yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri,  Ali Şelli ve Tenekeci Mahmut Güzelgöz Parkı’nda yenileme çalışması başlattı. Parklardaki her metrekareyi en iyi şekilde değerlendiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çocukların daha güvenli ortamda oynamaları için zemini tek parça kauçukla döşedi.

Çalışmalar kapsamında daha önce yapılan sivri köşeli, yüksek ve tehlike arz edebilecek türdeki tüm oyuncaklar, çocuk sağlığına uygun olanlarla değiştirildi. Tenekeci Mahmut Güzelgöz Parkı’nda Uzay, Ali Şelli Parkı’nda ise gemi temalı yeni nesil oyun grupları monte edildi. Her iki parkta da bakım onarım çalışmaları yapıldı, piknik masaları ve banklar yenilendi. Yenilenen zemin ve oyun grubu ile çocukların daha güvenli şekilde oyun oynamaları, ailelerin ise daha güzel vakit geçirmeleri sağlandı. Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parklardaki revizyon çalışmalarının devam edeceğini, bakım onarım çalışmalarını da aralıksız olarak sürdüğünü açıkladı. 

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2016, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195