Title of a News Article

Haliliye’de yeni yollar hizmete sunuluyor

.

Haliliye’de yeni yollar hizmete sunuluyor
banner206

Haliliye Belediyesi tarafından merkez ve kırsal mahallelerde sürdürülen yol yapım çalışmaları kapsamında İbrik kırsal Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar tamamlandı ve yeni yollar vatandaşların hizmetine sunuldu.

Fen İşleri Müdürlüğü, “yol medeniyettir” anlayışıyla Başkan Fevzi Demirkol’dan aldığı talimatlarla merkez ve kırsal mahallelerin yol ağını genişletmeye ve yenilemeye devam ediyor. İbrik kırsal Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde başlatılan stabilize yol yapım çalışmaları, ekiplerin yoğun mesaileri sonucunda tamamlandı. Mahallede yolların yapılmasıyla tamamlanan çalışmalar vatandaşların büyük beğenisini topladı. 40 yıldır köylerinin var olduğunu ve ilk defa yollarının Haliliye Belediyesi tarafından yapıldığının altını çizen mahalle sakinleri, çalışmalarından dolayı belediyeye ve Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiklerini söylediler.

İbrik Mahalle Muhtarı İbrahim Yeşil de, yol çalışmalarıyla ilgili açıklamada, “Başkanımız Fevzi Demirkol’dan Allah razı olsun. 40 yıldır var olan köyümüzün yollarını ilk defa Haliliye Belediyemiz yaptı. Yaptıkları çalışmalardan dolayı başta Başkanımız Fevzi Demirkol’a ve Haliliye Belediyesi’ne, ekiplerine köy sakinlerim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan yapılan yolların bozulmaması için de, yol geçiş güzergahlarına plastik borular döşenerek, oluşabilecek su birikintilerinin önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2017, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195