Title of a News Article

Haliliye’de yol çalışmaları sürüyor

.

Haliliye’de yol çalışmaları sürüyor
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Fen İşleri Müdürlüğü’nce Veysel Karani Mahallesi’nde devam ettirilen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalledeki çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Demirkol, çalışmaların aralıksız şekilde devam ettiğini ifade etti.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde meclis üyeleri, birim müdürleri ve teknik personeller ile birlikte Veysel Karani Mahallesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Çalışmaların devam ettiği sokaklarda işçiler ile görüşen Başkan Demirkol, çalışmaların son durumuyla ilgili de ilgililerden bilgi aldı. Mahalle sakinleri ile de görüşüp talep ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Demirkol, merkez ve kırsal mahallede ayrımı yapmadan çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Yeni yolların yanı sıra, daha önceden yapılmış ve deforme olan yollarda da tadilat ile tamirat çalışmaları yaptıklarını anlatan Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Fen İşleri Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledik. Veysel Karani Mahallesi’nde 480, 493 ve 496 sokaklar bu çalışmalarımız devam ediyor. Diğer sokaklarda da devam edecek. Ayrıca geçmiş yıllarda yapılmış ve deforme olan yollarda tamirat ve tadilat çalışmalarımız sürüyor. Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü olarak kırsal ve kent merkezinde çalışmalarımız devam ediyor. Devteşti Mahallemizde, Konuklu Mahallemizde, Dağeteği Mahallemizdeki Yeşilurfa bölgesinde çalışmalarımız devam ediyor. Kırsalda Derman ve Güçlü mahallelerimizdeyiz.”

 

“SOKAKLARI SİL BAŞTAN YAPIYORUZ”

Başkan Fevzi Demirkol, Veysel Karani Mahallesi’ndeki gezi ve incelemelerini daha önceden yapılan fakat ŞUSKİ tarafından yapılan alt yapı çalışmaları nedeniyle yolu bozulan 480 ve 494 sokaklarda sürdürdü. Bu sokaklarda da yeniden çalışmalara başladıklarını ve sokakları sil baştan yaptıklarını anlatan Başkan Demirkol, “Daha önce yapmış olduğumuz yollarda Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğünün yapmış olduğu alt yapı çalışmaları dolayısıyla daha önceden yapmış olduğumuz yollar bozulmuştu. Bu yolları yeniden Haliliye Belediyesi olarak yapıyoruz. İş makinelerimiz burada çalışıyoruz. Bu sokaklarımızı sil baştan tekrar yapıyoruz. Halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Başkan Demirkol, incelemelerinin ardından mahalleden ayrılırken; Veysel Karani Mahallesi’ndeki programında Belediye Meclis üyelerinden Emin Coşkun, Feyyat Akbaş, İsmail Güneş ve Mehmet Keskin katıldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2017, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195