Title of a News Article

Haliliye'de yol yapım çalışmaları sürüyor

.

Haliliye'de yol yapım çalışmaları sürüyor
banner206

Haliliye Belediyesi, kurulduğu günden itibaren “yol medeniyettir” anlayışıyla sürdürdüğü yol yapım çalışmaları kapsamında kırsal ve merkez mahalle ayrımı yapmadan yolları bir bir tamamlayarak, vatandaşların hizmetine sunuyor.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla yapılan program dahilinde 32 merkez ve 137 kırsal mahallede çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yol açma, kilitli beton parke, stabilize yol yapım ve bakım onarım çalışmalarıyla Haliliye halkına hizmetin en iyisini sunma gayretini sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, yaptığı çalışmalarla da her kesimin taktirini topluyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün bu kapsamdaki çalışmaları dahilinde Mağarcık Mahallesi’nde yol yapım ve yol açma çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar kapsamında köy içi yollar stabilize malzeme ile döşeniyor. Fen İşleri Müdürlüğü Kırsal Mahallelerde 4 ekip 15 iş makinesi 40 kamyon ve 60 personelle çalışmalarını sürdürüyor.  Yol yapım çalışmaları nedeniyle duydukları memnuniyeti aktaran mahalle sakinleri, Köylerin Mahalle statüsü kazanmasının ardından hizmet gördüklerini ifade etti. Mahalle sakinleri yapılan çalışmalar nedeniyle Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Fen İşleri Müdürlüğü personellerine teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2016, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195