Title of a News Article

Halkın içinde bir Başkan..

özel haber.

Halkın içinde bir Başkan..
banner206

Şanlıurfa'nın Siverek İlçe Belediye Başkanı Av.Resul Yılmaz, mesaisinin büyük bir bölümünü vatandaşlarla birlikte olmayı tercih ederek gerçekleştiriyor. Başkan Yılmaz'ın son durağı ise  hayvan pazarı esnafı oldu.

30 Mart 2014 yerel seçimlerini AK Parti adına kazanan Av.Resul yılmaz, seçimi kazandığı günden bu yana Siverek ilçesinin gelişmesi ve büyümesi için gece-gündüz demeden çalışması halkın takdirini kazanıyor. Seçimlerin ardından geçen 6 aylık süre içerisinde kangrene dönüşen İlçenin bazı sorunlarını AK Parti Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar başta olmak üzere, AkParti İlçe Başkanı İlhan Çelik,Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'le irtibat haline geçerek çalışmalarını sürdüren  Yılmaz, vatandaşlarıda ihmal etmiyor.  

 

Belediye çalışmalarını sürekli denetleyen ve makamında az oturması ile bilinen Başkan Yılmaz, gezileri kapsamında  kapsamında zemin beton ve çevre düzenleme çalışmaları bitirilen hayvan pazarı esnaflarını ziyaret ederek sürdürdü. Hayvan pazarında vatandaşların sorunlarını dinleyen Yılmaz, daha sonra ilçede esnaf gezilerine devam etti. Pazar esnafları hayvan pazarında yapılan çevre düzenlemesi çalışmalarından dolayı belediye başkanına teşekkür ederek başarılar diledi. Belediye Başkanı Yılmaz  ise esnaf gezilerinin sürdüreceklerini ifade ederek' halka en iyi şekilde hizmet edip faydalı olma gayreti içinde bulunyoruz, Hayvan pazarının daha önceki durumu içler acısıydı. esnafımızın isteği üzerine burası daha kullanışlı hale getirildi'dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2014, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195