Title of a News Article

Halkına eğilen Başkan...

.

Halkına eğilen Başkan...
banner206

Siverek Belediye Başkanı Av. Resul Yılmaz,  vatandaşlarla içi içe olmaya devam ediyor. Başkan Yılmaz'ın halka olan yakın ilgili takdir topluyor. 

Şanlıurfa'nın Siverek ilçe  Belediye Başkanı Yılmaz, belediye hizmetleri çalışmaları dışında mesaisinin büyük bir bölümünü halkla geçiriyor. Başkan Yılmaz, fidanlıkta devam eden genişletme ve çevre düzenleme alanlarını gezdi. Yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Murat Eyliyen’den bilgi alan Yılmaz, çalışmaların hızlandırılarak bitirilmesi talimatını verdi.

Yılmaz fidanlık alanında piknik yapan aileleri de ziyaret ederek, piknik alanı ile ilgili görüşlerini aldı. Büyükşehir yasasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesine devredilen hayvan barınağının büyükşehir belediyesi yetkilileri tarafından boşaltılmasının ardından alanın otopark olarak kullanılması için çalışma yapılacağı belirtildi.

Fidanlık incelemelerinin ardından proje yapım çalışmaları süren Hacı Yılmaz Fettahlı ve Üçgen Park’ta çalışmaları denetleyen Başkan Yılmaz, çalışmaların hızlandırılmasını istedi. İncelemeler sırasında bir vatandaşın Üçgen Park’ın dizaynı ile ilgili sorusuna, parkın daha modern bir hale getirileceğini, eskiden olduğunu gibi dileyenlerin gelip çayını huzur içerisinde yudumlayacağını ifade etti.

İncelemelerle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Yılmaz, “İlçemizin en işlek mesire alanı olan fidanlığımızı genişletme ve çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Gerek resmi tatil günlerinde, gerek hafta sonlarında halkımız yoğun olarak bu alanı kullanıyor. Alanın yetersiz kaldığını düşünerek genişletme çalışması yapıyoruz. Çalışmalarımızı kısa sürede bitirerek yaz sıcakları öncesi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Hacı Yılmaz Fettahlı ve Üçgen Park çalışmalarının da aralıksız sürdürüldüğünü ifade eden Yılmaz, başlayan yaz sıcakları öncesi çalışmaların tamamlanıp parkların halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195