Title of a News Article

Halkla iç içe olmaya devam ediyor...

Halkla iç içe olmaya devam ediyor...
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kırsal mahallelerde yürütülen çalışmaları yerinde incelemeyi sürdürüyor. Çiçektepesi ve Karatepe kırsal mahallelerinde yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler alan Başkan Canpolat, “Haliliye Belediyesi olarak gerek merkezde, gerek kırsalda olsun çalışmalarımıza hummalı bir şekilde devam ediyoruz” dedi.

“Haliliye’ye hizmetkar olacağız” sloganı ile göreve başlayan ve ilk günden bugüne merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan çalışmalarını yürüten Başkan Mehmet Canpolat, Karatepe ve Çiçektepesi kırsal mahallelerini ziyaret etti. Meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette, Başkan Canpolat teknik ekiplerden çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Mahalle sakinleri ile de sohbet ederek, talepleri dinleyen Başkan Canpolat, iletilerin çözümü için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyledi.

Çiçektepesi Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalara ilişkin konuşan Başkan Canpolat, “Çiçektepesi Mahallemizdeyiz. Fen işleri ekiplerimiz burada çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah en kısa sürede buradaki stabilize yol çalışmamızı bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımız bu kış, inşallah rahat edecek, çamura basmayacak. Haliliye Belediyesi olarak gerek merkezde, gerek kırsalda olsun çalışmalarımıza hummalı bir şekilde devam ediyoruz” dedi.

Çiçektepesi mahalle sakinleri ise belediyenin yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiler.
Başkan Canpolat, Çiçektepesi Mahallesinin ardından Karatepe Mahallesinde yürütülen yol çalışmaları da inceleyerek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada yürütülen çalışmalar ile ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, şunları kaydetti: 
“Karatepe kırsal mahallemizdeyiz. Fen işleri ekiplerimiz köy içinde stabilize yol çalışmalarını tamamladılar. İnşallah bu kış, vatandaşlar çamura basmayacak. Çok güzel bir çalışma icra edilmiş burada. Karatepe Mahallemize hayırlı uğurlu olsun.” 

Karatepe mahalle sakinleri de, mahallelerinde yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiler.
Başkan Canpolat, incelemelerinin ardından bölgeden ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195