Title of a News Article

Harput'un duygulandığı an...

.

Harput'un duygulandığı an...
banner206
 Şanlıurfa eski Valisi Şahabettin Harput, Organize Sanayi Bölgesini (OSB) ziyaret etti. Urfa'da ilk organize sanayi bölgesinin temelini atan Vali olarak tarihe geçen Harput'un duygulandığı görüldü.

Şanlıurfa'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Urfa eski Valisi Şanlıurfa eski Valisi Şahabettin Harput, Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Harput, OSB Müdürü Oktay Yaşar'dan organize sanayi bölgesiyle ilgili brifing aldı. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanvekili İbrahim İletmiş'in de hazır bulunduğu ziyarette, Harput'un duygulandığı görüldü.

Urfa'da ilk organize sanayi bölgesinin temelini atan Vali olarak tarihe geçen Harput, yaptığı açıklamada, "O zaman OSB'de 500 ile 1000 arasında çalışan vardı. Bugün 1. ve 2. OSB'nin bittiğini ve 3. OSB'nin de yapıldığını gördüm. Bu beni çok duygulandırdı" dedi.

Şanlıurfa'nın tarımın yanında sanayide de iyi bir gelişim göstermesi gerektiğini vurgulayan Harput, "Şanlıurfa eğer Gaziantep'i yakalamak istiyorsa sanayiye de önem vermelidir. Urfalıların bir araya gelerek  arsa ve bina yatırımlarının yanı sıra fabrikalar da kurmalıdırlar. Ancak bu şekilde Urfa sanayide çağ atlar" diye ifade etti.

Harput, Urfa'da güzel gelişmelerin yaşandığına dikkat çekerek, "Urfa'daki bu gelişme beni çok mutlu etti. Ülkenin büyük firmalarının Urfa'da yatırım yaptığını gördüm. Şanlıurfa'nın şanslı bir valisi de var. Çünkü Vali İzzettin Küçük vaktinin büyük bir kısmını sanayiye harcaması güzel bir gelişmedir. Valimiz sanayicilere büyük destek sağlıyor. Bundan dolayı eski bir vali olarak İzzettin Küçük'ü kutluyorum" şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2015, 12:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ş harput
Ş harput - 9 yıl Önce

Reşatcığım Urfa röportajıyla o güzel günleri ve Urfanın dostluk ve vefasını bir kez daha yaşadık İahsında herkese selamlar

SIRADAKİ HABER

banner195