Title of a News Article

Harran'da 800 yıllık tarih canlanıyor...

Harran'da 800 yıllık tarih canlanıyor...
banner206

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un talimatları sonucu yenilikler ve çevre düzenlemeleri devam ediyor.

Tarihi Harran ilçesinde seçildiği günden bu yana halkla iç içe olmayı sürdüren Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un, ilçeye adını tarihe yazmış birçok destanla anılan Osmanlı Padişahları ve Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün büstünün de bulunduğu bir çok kahramanın anıtını meydana güzel bir proje olarak kazandırması takdirle karşılandı. 

Türk Bayrağının yıldızı ve hilalinin de bulunduğu alanda gökyüzünden bakıldığı zaman ortaya muhteşem bir görüntü çıkıyor. 

800 yıllık Türk Tarihi Harran'da canlanıyor...

Türk Milletinin oluşmasında en büyük etken, kuşkusuz Osmanlı Devleti'nin kurulmasıdır. Yaklaşık 800 yıllık bir imparatorluğa sahip olan Osmanlı Devleti'nin ilk Kurucusu olan Osman Bey ve birçok Padişahın özelliklede Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün büstlerinin Harran ilçesine dikilerek kalplerde ve gönüllerde anılması Başkan Özyavuz'un tarihe ne kadar önem verdiğini gösteriyor. 

Bu görüntüleri sosyal medyasında paylaşan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, şu sözleri ifade etti;

"Size öyle bir vatan aldım ki; Ebediyen sizin olacaktır.

Kahraman şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve dua ile yad ediyoruz."

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2019, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195