Title of a News Article

Harran'da ucube yıkılıyor!...

Harran'da ucube yıkılıyor!...
banner206
Harran ilçesinde betondan ucube tank yerine gerçek tank kuruluyor. Kümbet evleri ile simge olan Harran'a yeni bir simge daha geliyor. Gerçek tank ilçeye ayrı bir hava kazandıracak.
Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Harran ilçesine gözle görülür hizmetlere imza atan Harran ilçe Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ilçenin girişinde betondan yapılan ve 15 temmuz darbe girişimini simgeleyen tank kaldırılarak yerine gerçek tank getirildi. Belediye başkanı Mahmut Özyavuz Türk Silahlı Kuvvetleri ile yaptığı görüşme sonucu Ankara Polatlı'dan gerçek tank getirdi.
TSK'dan getirilen Tank Harran ilçesinde ki yeni yerini bekliyor.
Başkan Özyavuz, gerçek tankın getirilişi ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi" 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra ilçemize betonda adeta bir ucubeyi andıran bir tank yapılmıştı. 15 Temmuz ruhunu yaşatmamız lazım. O nedenle Milli Savunma Bakanlığı nezdinde girişimlerimizin neticesinde gerçek bir tank getirdik, ilçemizin en güzel noktasına , 16 Türk beyi bayrakları, Atatürk büstü, Şehit Ömer Halis Demir anıtı yer alınacaktır. İlçemize hayırlı olsun. Tarihi Harran ilçemiz en güzeline layık"
Harran ilçesine getirilen Tank , eski tankın kaldırılmasıyla yeni yerine alınacak.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2019, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195