Title of a News Article

Harran Üniversitesi de alım yapıyor...

.

Harran Üniversitesi de alım yapıyor...
banner206

 Darbe girişimi sonrası boşalan akademik ve idari kadroların doldurulması için personel alımı başlıyor. Üniversitelerde oluşan yüzlerce kişilik boş kadroya profesör, doçent, hemşire, ebe, avukat ve daha birçok alanda personel alımı yapılacak. Başvurular için son tarih Eylül ortası. Harran Üniversitesi de 33 personel alacak.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında FETÖ’ye yönelik ağırlıklı operasyonların yapıldığı alanlardan biri de üniversiteler oldu. Darbe girişiminin hemen ardından YÖK, tüm devlet ve vakıf üniversitelerinin rektörlerinden FETÖ ile bağlantılı akademik ve idari personelin tespitini istedi. Ardından terör örgütü ile bağlantılı üniversiteler birer birer kapatıldı. Ve bu süreçte, Türkiye’nin dört bir tarafındaki üniversitelerden 4 bine yakın akademisyen ve idari personel hakkında soruşturma başlatıldı; kimileri açığa, kimileri gözaltına alındı. Bunların yerine şimdi yeni personeller alınacak.

 

Harran Üniversitesi 33 kişi alacak

FETÖ Terör Operasyonunda ihraç edilenlerin yerine yaklaşık 2 Bin personel alınacak. Buna göre; Şanlıurfa’da bulunan Harran Üniversitesi de Profesör, doçent ve yardımcı doçent olmak üzere 33 personel alacak. 

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2016, 20:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195