Title of a News Article

Harran’daki kazılar sürüyor

Harran’daki kazılar sürüyor
banner206

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Harran ilçesine giderek devam eden kazı çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

İlk olarak Ulu Cami kalıntıları çevresinde süren çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali İzzettin Küçük; ardından kazı bölgesini gezerek süren çalışmaları inceledi. Kazılarda çalışan görevlilerle de sohbet eden Vali İzzettin Küçük; kazılar sırasında çıkarılan eserler hakkında çalışanlardan bilgi aldı. 

Harran’ın Şanlıurfa turizmi açısından önemli bir yer olduğunu ifade eden Vali İzzettin Küçük; devam eden kazılarla Harran’ın daha fazla turist çeken bir bölge halini alacağını belirtti. Harran Kalesindeki restorasyon çalışmaları hakkında da Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Önal’dan bilgi alan Vali Küçük; daha sonra Harran Belediyesini ziyaret etti. Ziyareti sırasında Başkan Mehmet Özyavuz tarafından Vali İzzettin Küçük’e yağlı boya tablo hediye edildi.

Harran’daki incelemeleri sırasında Vali İzzettin Küçük’e; Kaymakam Selami Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve yetkililer eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2015, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195