Title of a News Article

Hayalleri Urfa’da gerçek oluyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde düzenlenen ücretsiz sanat kurslarına katılan gençlerin üniversiteli olma hayali gerçeğe dönüşüyor. Kurslarda eğitimlerini sürdüren gençler hedeflerine ulaşma yolunda Büyükşehir'in imkanları ile zorlukları bir bir aşıyor.

Sosyal yaşamın her alanında gençlerin yanında olmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, üniversiteye hazırlanan adaylara ışık tutuyor. Büyükşehir Belediyesi'nin resim atölyesindeki kurslara katılan Urfalı gençler, yeteneklerini geliştirerek üniversite hedefine emin adımlarla devam ediyor.  Gençlerin hayallerinin gerçekleştiğini görerek büyük mutluluk yaşadıklarını söyleyen kurs eğitmeni Ressam Remzi Kara, şu ana dek 300'e yakın gencin ücretsiz kurs imkanından yararlandığını söyledi.

Bu yıl da yoğun ilgi gören kurslar sayesinde gençlere ışık tutmaya devam ettiklerini sözlerine ekleyen Ressam Kara, "Kursumuza şimdiye kadar yaklaşık 300 kişi katıldı ve bunların en az yüzde 98'i üniversiteyi kazanma başarısı göstermiştir. İnşallah bu yıl da Büyükşehir Belediyesi bünyesinde açılan kursumuzda eğitim alan tüm gençlerimizi üniversiteye yerleştirme çabası içerisindeyiz. Bize bu konuda her türlü desteği sunan Büyükşehir Belediyesi'ne sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. Karakalem kurslarına katılarak becerilerini geliştirdiklerini belirten kursiyerler ise artık hayal ettikleri üniversiteye ulaşmanın Büyükşehir Belediyesi'nin imkanları ile birlikte daha yakın olduğunu söyledi. Kursiyerler kendilerine bu imkanı sunan Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederken, akranlarına kurslara katılmaları yönünde çağrıda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2016, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195