Title of a News Article

Hayatlı evin hayaleti Mehmetçik için sahnelendi

.

Hayatlı evin hayaleti Mehmetçik için sahnelendi
banner206

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi tarafından sahnelenen “Hayatlı Evin Hayaleti 2” adlı oyun 20. zırhlı tugay komutanlığında Mehmetçik için sahnelendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tiyatro ekibi 'Hayatlı Evin Hayaleti' adlı trajikomik oyunu Şanlıurfa merkez ilçelerde, kamu kurum ve kuruluşlarında tiyatro sevenlerle buluşmaya devam ediyor.

Hasan Ocakoğlu'nun yazdığı ve yönettiği, Şanlıurfa'da bir evde yaşanan trajikomik olayların konu edildiği 'Hayatlı Evin Hayaleti' oyunu, 35 kişilik oyuncu kadrosuyla Şanlıurfa'nın bütün ilçelerinde tiyatro sevenler için sahne almaya devam ediyor.

Şehir Tiyatrosu, bu sefer Şanlıurfa 20. zırhlı tugay komutanlığındaki Mehmetçik için sahne aldı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürlüğüne bağlı şehir tiyatrosu Mehmetçiğin moral ve motivasyon için tugay komutanlığın talebi üzerine tugay komutanlığı etkinlik salonunda ‘Hayatlı Evin Hayaleti 2' adlı oyunu sahnelendi.

Tiyatroyu izleyen Mehmetçik, sanatsal faaliyetten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirirken, güldüren, sevindiren ve bu güzel etkinliği gerçekleştirdikleri için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195