Title of a News Article

Hazırlıkları tamamlandı!

Hazırlıkları tamamlandı!
banner206

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi tarafından organize edilen 2. Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı, 10 Nisan Perşembe günü açılıyor.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Şubesi tarafından geçen yıl Şanlıurfa’da ilki gerçekleştirilen Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarının bu yıl 2’ncisi düzenleniyor. 10 Nisan Perşembe günü Eski 11 Nisan Stadyum alanında açılacak olan fuarda, il ve il dışından toplam 70 firma ve yaklaşık 200 markanın ürünlerini tanıtması bekleniyor. Hazırlıkları son aşamaya gelinen fuarla ilgili açıklamada bulunan TÜMSİAD Şube Başkanı M. Sadık Sade, “Tüm Şanlıurfalıları bu fuarımıza bekliyoruz” dedi.

TÜMSİAD Şube Başkanı M. Sadık Sade, düzenleyecekleri fuarla ilgili açıklamada bulunarak, Perşembe günü açılışı yapılacak fuara herkesin davetli olduğunu belirtti. Bu fuarın ikinci defa Şanlıurfa'da yapılmasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Sade, Urfa’da fuar alanının olmamasını büyük üzüntüyle karşıladıklarını kaydetti. Her geçen gün gelişen Şanlıurfa’da fuarcılık kıymetinin daha da arttığını dile getiren Sade, Şanlıurfa’da bu eksikliğin biran önce giderilmesi gerektiğini belirtti. 

Start Fuarcılık Genel Müdürü Musa Öztürk ise, geçen yıl açılan Yapı, İnşaat ve Dekorasyon fuarından elde edilen başarının bu yıl da tekrarlanmasını beklediklerini söyledi. Öztürk, geçen sene düzenledikleri inşaat fuarının katılımcılar ve ziyaretçiler adına güzel bir organizasyon olduğunu vurgulayarak, “Bu yıl fuar alanımızı iki katına çıkarttık. Toplam 12 bin 500 metrekare alanda organizasyonumuzu yapacağız” şeklinde konuştu.

Bu arada 10 Nisan’da açılacak olan Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarının 3 gün boyunca ziyaretleri ağırlayacağı öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2014, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195