Title of a News Article

Helikopter Denize Çakıldı

İstanbul'da Maltepe ile Bostancı ilçesinin sınır olduğu noktada yıldırımın isabet ettiği helikopter denize düştü. Sivil helikopterde bulunan 2 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

Helikopter Denize Çakıldı
banner206
 İstanbul'un Bostancı ilçesi açıklarında saat 17.00 sıralarında 155 polis ihbar hattına çok sayıda ihbar geldi. İhbarlarda Bostancı açıklarında Marmara Denizi'ne bir helikopterin düştüğü belirtildi.

ÇOK SAYIDA POLİS EKİBİ GÖNDERİLDİ

Bölgeye çok sayıda polis ekibi karadan ve denizden gönderildildi.

2 KİŞİ KURTARILDI

Düşen helikopterde, İsmet Öztürk ve Halil Ünver yaralı olarak kurtarıldı. Yaralılar hastaneye götürüldü. Bölgede olumsuz hava koşulları seyrediyor.

HELİKOPTERE YILDIRIM İSABET ETTİ

Bostancı sahilindeki helikopter kazasının nedeni belli oldu. Helikoptere yıldırım isabet etmesi sonrası pilot İsmet Özgür, helikopteri denize indirmeye çalıştı.

HELİKOPTER HALİL İBRAHİM ÜNVER'E AİT

Helikopterin Halil İbrahim Ünver'e ait Ünver Havacılık adına kayıtlığı olduğu öğrenildi.

KARTAL'DAN SEFAKÖY'E GİDİYORDU

TC-HYU kuyruk tescilli helikopeterin Kartal'dan Sefaköy'e gidiyordu.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA YAPILDI

Düşen helikopterle ilgili İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "İlimiz Maltepe ilçesi Bostancı sahilinde özel bir helikopter kazası meydana gelmiş olup iki kişi hafif yaralı olarak kurtarılmıştır. Teknik ekipler olay yerinde gerekli araştırma çalışmalarına başlamışlardır." denildi.

KAZADA YARALANAN HELİKOPTER PİLOTU AÇIKLAMA YAPTI

Kazada yaralanan helikopter pilotu, hastaneye giderken yaptığı açıklamada, "Uçağı düşürmemek için denize indirmek epey çaba sarf ettim ama başaramadım." dedi.

Kaynak: Haberler.com

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2018, 19:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195