Title of a News Article

Hiç durmayan Başkan…

.

Hiç durmayan Başkan…
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Devteşti Mahallesi’nde sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılaşmanın olmadığı alanlarda yol çalışması yaptıklarını belirten Başkan Fevzi Demirkol, halka kolaylık sağladıklarını söyledi.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki çalışmalarını merkez ve kırsal mahallelerde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Devteşti Mahallesi, Ahmet Yesevi Mahallesi ve Sırrın Mahallesi’nde stabilize yol yapım çalışması yürütüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Meclis Üyeleri, Feyyat Akbaş, Abdulkadir Bağış, Nusret Kaya, Abdulkadir Altundağ ve birim müdürleriyle birlikte ziyaret etti. Devteşti Mahalle Muhtarı Müslüm Güneş’in de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Demirkol, işçilerle görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yapılan çalışmaları yerinde incelediklerini ve çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiğini aktaran Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak ilçenin 5 noktasında stabilize yol yapım çalışması yaptıklarını söyledi. Stabilize yol çalışmasının yanı sıra 3 noktada da kilitli parke döşeme çalışmalarının olduğunu vurgulayan Başkan Demirkol, “Bugün Devteşti Mahallesi 9654,55 ve 56. Sokakların bulunduğu bölgede sizlerin de burada görmüş olduğu yapılaşmanın henüz teşekkül etmediği yapılaşmanın henüz oluşmadığı bölgelerde halkımızın inşaatında kolaylık sağlamak, şayet tek tük te olsa yapılaşma olmuş binalarda yaşayan halkımızın da çamura basmadan yol üzerinde serbestçe ulaşımını sağlamak amacıyla çalışmalarımız devam ediyor. Yapılaşma belirli bir aşamaya geldikten sonra bu çalışmalarımız kilitli taş çalışması ile sonlandırılacak. Bu çalışmaları yapan Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Aslan’a. Birde bu çalışmalarda her zaman birlikte olduğumuz. Çalışmalarımızda her türlü kolaylığı sağlayan Devteşti Mahalle Muhtarımız Sayın Müslüm Güneş’e, bize halkımıza ve personelimize göstermiş olduğu ilgiden ve ayrıca çalışmaların ihtiyaç noktasında bize tavsiyeleri, telkinleri ve halkın taleplerini ulaştırdığı için teşekkür ediyorum. Haliliye halkına saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a ziyaretinde eşlik eden Mahalle Muhtarı Müslüm Güneş ise hizmetlerden dolayı Başkan Demirkol’a teşekkür etti.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2015, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195