Title of a News Article

Hilvan'a 2017 yılı için müjdeli haberler

.

Hilvan'a 2017 yılı için müjdeli haberler
banner206

Büyükşehir Belediyesi, Hilvan'daki 2017 yılı hizmet yatırımları çerçevesinde Hilvan Toprak Mahsulleri Ofisi'nin yerini satın alarak alanda camii, taziye evi, kültür merkezi ve yeşil alan yapmak için kolları sıvadı. İlçe temasları sırasında değerlendirme yapan Başkan Nihat Çiftçi, 'Hilvan'a hayırlı olsun' dileklerinde bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Hilvan'da bir dizi gezi ve temaslarda bulunarak ilçede devam eden çalışmaları inceledi. Temaslarına ilk olarak Kaymakamlık ziyareti ile başlayan Başkan Çiftçi, ardından Hilvan İlçe Belediyesine geçerek burada Başkan Aslan Ali Bayık'la görüştü.

Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Çiftçi, ilçede 2016 yılında olduğu gibi 2017 yılında da çok güzel hizmetlerin halka kazandırılacağını söyledi.

2016 yılı içerisinde yapımı tamamlanan prestij caddesi, altyapı revizyonları, atık su ve içme suyu tesislerinin halkın hizmetine sunulduğunu dile getiren Başkan Çiftçi, yine devam edilen çalışmalar çerçevesinde yer alan mezarlık düzenlemeleri, Hilvan mesire alanı, semt pazarı ve kilitli parke uygulamalarının da sürdürüldüğünü söyledi.

 

HİLVAN'A KÜLTÜR MERKEZİ YAPILIYOR

Başkan Çiftçi, Hilvan Belediyesi ziyaretinde yaptığı değerlendirmesinde Hilvan Toprak Mahsulleri Ofisinin bulunduğu yerin Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alındığını belirtti. Alanda camii, taziye evi, kültür merkezi ve yeşil alan yapılacağının müjdesini veren Başkan Çiftçi, "İçe temaslarımız çerçevesinde bugünümüzü Hilvan'a ayırdık. Meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte Hilvan İlçe Belediyesini ziyaret ederek 2017 yılı çalışmalarımız için toplantı yaptık. 2017 için yapımına devam ettiğimiz işleri aynı tempo ile sürdüreceğiz. Öte yandan Hilvan TMO'nun yerini Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığımız tarafından satın almış bulunuyoruz. Buraya camii ve hemen alt kısmında taziye evi, yanında kültür merkezi ve diğer bölgeleri ise yeşil alan olacak şekilde güzel bir planlama yaptık. Bu projemizin de tüm Hilvan halkına hayırlı olmasını diliyorum. Büyükşehir, kent merkezi ile birlikte 13 ilçemizdeki vatandaşlarımızın hayat standartlarının daha da üst seviyelere gelmesi için çalışkan bir kadro ile emek veriyor. Ben, tüm emeği geçen arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Başkan Çiftçi'ye Hilvan'a yönelik yatırımlarından dolayı teşekkür eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ise, "Büyükşehirin, ilçemizde çok güzel çalışmaları var. Ben, başta Başkanımız Nihat Çiftçi olmak üzere tüm Büyükşehir çalışanlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

HİLVAN'DA 440 DAR GELİRLİ AİLEYE YARDIM

Başkan Çiftçi, Hilvan Belediyesindeki ziyaretin ardından Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından tespit edilen dar gelirli ailelere yönelik yardım çalışmalarını yerinde takip etti. Aileleri evinde ziyaret eden Başkan Çiftçi, çalışmaların ardından yaptığı değerlendirmesinde, Büyükşehir olarak 440 aileye yardımların ulaştırıldığını söyledi.

Başkan Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz tüm ilçelerde olduğu gibi Hilvan'da da maddi olanakları kısıtlı ailelerimizin yanında yer alıyor. Onların gerekli ihtiyaçları tespit edilerek buna göre yardımlar ulaştırılıyor. Tüm bu çalışmalarda emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Çiftçi, daha sonra ilçede devam eden diğer çalışmaları yerinde incelemek üzere gezisini sürdürdü.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2017, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195