Title of a News Article

Hilvan'a müjdeli haber...

.

Hilvan'a müjdeli haber...
banner206

 Hilvan Meslek Yüksekokulu’nda 60 kişilik İş Sağlığı Güvenliği Bölümü açılmasına karar verildi.

 

NEBİHE ŞEKER

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik tarafından 2011 yılında söz verilen Hilvan Meslek Yüksek Okulu, Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta tarafından yapılarak 2 yıl önce hizmet vermeye başlamıştı. Bankacılık ve Sigortacılık, İnşaat Teknolojisi ile Büro Yönetimi bölümlerinin yer aldığı Hilvan Meslek Yüksekokulu’nda, bölümlerin arttırılması için YÖK ve Harran Üniversitesi Senatosuna girişim yapılmıştı. YÖK ve HRÜ Senatosu, bu talebe onay vererek, Hilvan Meslek Yüksekokulu’nda 60 kişilik İş Sağlığı Güvenliği Bölümü açılmasına karar kıldı.  Böylece bu bölüme 2017-2018 eğitim ve öğretim döneminde öğrenci alınabilecek.

Hilvan Kaymakamı Eyyup Özdemir, Hilvan Meslek Yüksekokulu’nda bölümlerin artmasının sevindirici olduğunu belirterek, Hilvan’a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 

Bayık: Amacımız fakülte açmak

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan Meslek Yüksekokulu’nda 60 kişilik İş Sağlığı Güvenliği Bölümü açılmasına karar verilmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, “Amacımız Hilvan ilçesine 4 yıllık bir fakülte de kazandırmaktır. Bunun için de çalışmalar yapıyoruz. Hilvan’ın daha iyi gleişebilmesi için ilçemize mutlaka bir fakülte de kurulmalıdır. Ayrıca İş Sağlığı Güvenliği Bölümü açılmasında desteği bulunan Rektörümüz Ramazan Pakaltın ve milletvekillerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2017, 10:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 7 yıl Önce

emeği geçenlere teşekkürler makina otomotiv elektrik gıda bilgisayar elektronik gibi bölümler açılsa faydalı olabilir dusuncesindeyim

remzi
remzi - 7 yıl Önce

Bence daha fazla bölümün açılması değil de eğitim kalitesinin artırılması öncelikli hedef olmalıdır....Yoksa 10 bölüm açılsa da fayda sağlamayacak...

misafir
misafir - 7 yıl Önce

Harran universitesi rektörü sayın Prof Dr Ramazan Tasaltin hocamıza saygilar

SIRADAKİ HABER

banner195