Title of a News Article

Hilvan Belediyesinden eğitime destek çalışmaları

Hilvan Belediyesi eğitime destek çalışmaları kapsamında ilçe merkezi ve kırsal mahalle okullarında başlatmış olduğu bakım onarım ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Hilvan Belediyesinden eğitime destek çalışmaları
banner206

Sosyal Belediyecilik projesi kapsamında Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğü Hilvan Anaokulunda çevre düzenleme ve yeni çocuk oyun grupları kurma çalışmalarına başladı.

Eğitime olan katkılarından dolayı Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a teşekkürlerini ileten Hilvan Anaokulu Müdürü Gülçin Çırti ‘Hilvan Belediyesi geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin daha iyi imkânlarda eğitim görmesi için çevre düzenleme çalışması ve öğrencilerin ders aralarında daha güzel vakit geçirebilmesi içinde yeni çocuk oyun grupları kurma çalışması başlattı. Daha önce görev yaptığım Kadıkent İlkokuluna da ilaçlama, bahçe temizliği, bank, kamelya, öğrencilerin saç kesimi ve bakımı desteğinde bulunmuşlardı. Ben ve diğer öğretmen arkadaşlarım her zaman olduğu gibi bundan sonrada Hilvan Belediyesinin eğitim ve öğretime olan desteklerinin devam edeceğine olan inancımız tamdır’ açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195