Title of a News Article

Hilvan'da Koronavirüs seferberliği sürüyor

Hilvan'da Koronavirüs seferberliği sürüyor
banner206
Birçok ülkede binlerce insanın ölümüne neden olan Coronavirüs( Covid-19) salgını ile mücadele çalışmaları devam ediyor.

Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Halkın can güvenliğini tehdit eden Coronavirüs salgınına karşı Merkez Sağlık ocakları, ATM’ler ve seyir halindeki araçları durdurup dezenfekte etti.

Halkın salığını korumaya yönelik çalışmaların devam edeceğini belirten Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık yaptığı yazılı açıklamada ‘Dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs(Covid-19) tehlikesine karşı hijyen çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz halkın yoğun olarak kullandığı Sağlık Ocakları, Eczaneler, ATM’ler ve seyir halindeki araçları durdurup araçların içini ve dışını dezenfekte ettikten sonra sürücü ve yolcuların da maske ve eldiven takması konusunda uyarılarda bulundu. Halkımızın sağlığını önemsiyoruz. Lütfen ölüm riski taşıyan virüse karşı herkes kişisel hijyen kurallarına uysun, zorunlu olmadıkça sokağa çıkmasın, çünkü hiçbir virüs alacağımız tedbirlerden güçlü değildir’ açıklamasında bulundu.
Hilvan Belediyesinin sağlık konusunda göstermiş olduğu çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Hilvan 2 No’lu Aile Sağlığı Merkezi Aile Hekimi Dr. Emrullah Dinç ‘Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın talimatlarıyla ilçede yapılan dezenfekte çalışmalarından dolayı Başkanımıza ve Belediye ekiplerine teşekkür ediyorum’ diyerek halkı Coronavirüs tehlikesine karşı uyardı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195