Title of a News Article

Hilvan'da Sosyal Hizmet Merkez, Açıldı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Sosyal Hizmet Merkezi Hilvan'da hizmete başladı.

Hilvan'da Sosyal Hizmet Merkez, Açıldı
banner206

 

Hilvan Hükümet Konağı binasında hizmet vermeye başlayan SHM'nin açılışına Hilvan Kaymakamı Furkan Duman, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Tanrısever, AÇSH  İl Müdürü  Hasan Bilici ve Siverek SHM Kuruluş Müdürü Zehra Meral ile İlçe Emniyet Müdürü Salih Köse katıldı.

Hilvan Hükümet Konağı binasında yer alan Sosyal Hizmet Merkezi'nin açılmasıyla beraber vatandaşların ilgili herhangi bir işlem için başka yerlere gitmesine gerek kalmadığını belirten Hilvan Kaymakamı Furkan Duman, sosyal hizmetlerle ilgili olarak vatandaşlarımız Şanlıurfa İl Merkezi ve en yakın Siverek İlçesi'ne gerek kalmadan, bundan böyle Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde hizmet verecek olan Sosyal Hizmet Merkezi'miz Hilvan'da hizmet verecektir. Başta Hilvan belediye Başkanımız Sayın Aslan Ali Bayık olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Hilvan'a Sosyal  Hizmet Merkezi'nin kurulmasının yakın takipçisi olan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık 'Uzun zamandan beri SHM'nin Hilvan'a kurulması için büyük bir uğraş verdik. Hilvanlı hemşerilerimizin sosyal hizmet ile ilgili işlemleri için ilçe dışına gitmemeleri ve işlemlerinde zaman kaybı ve takip sorunu yaşanmamaları adına Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile birtakım görüşmelerimiz oldu. İlçe kaymakamlığımız ile birlikte yapığımız uzun görüşmelerin ardından bugün Sosyal Hizmet Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdik. Kurumun Hilvan'a kazandırılması noktasında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum' şeklinde konuştu.

Merkezde çeşitli unvanlarda görev alacak olan personeller, Çocuk, yaşlı, kadın, erkek, engelli ve şehit yakını ile gazi ailelerine danışmanlık ve destek hizmetleri sunacak.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2018, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195