Title of a News Article

Hilvan'da Yaz Kuran Kursu Devam Ediyor

Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi ile Bilgi Evi'nde kız çocuğu ve yetişkin bayan olmak üzere yüzden fazla kişiye Kuran kursu veriliyor.

Hilvan'da Yaz Kuran Kursu Devam Ediyor
banner206

Sosyal Belediyecilik projeleri kapsamında Hilvan Belediyesi bünyesinde birçok dalda mesleki eğitim verilen Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi ile Bilgi Evi'nde kız çocuğu ve yetişkin bayan olmak üzere yüzden fazla kişiye Kuran kursu veriliyor. Yaz Okulu kursuna katılan çocuk ve yetişkin bayanlar, Kuran-ı Kerim ve temel dini bilgileri öğreniyor.

Hafta içi her gün yaklaşık iki yüz kişiye eğitim verdiğini belirten kuran kursu eğitmeni Ayşe Demirsu 'Yaz Okulu eğitimleri kapsamında verdiğimiz kuran kursuna katılım oldukça fazla. Kurslarımızda Kuran-ı Kerim eğitimi ile birlikte  temizlik, namaz, oruç, haccı ve zekatı öğretmeye kadar dersimiz olmakla birlikte öğrencilerimiz dini bilgileri çeşitli sosyal aktivitelerle pekiştirme fırsatı buluyor. Saygı, sevgi, hoşgörü ve topluma faydalı birer birey olmanın temelinde dini eğitim var diyen Demirsu bize bu imkanı sağlayan Hilvan Belediye Başkanı Sayın Aslan Ali Bayık'a teşekkür ederiz' dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hilvanlılar
Hilvanlılar - 5 yıl Önce

Belediye asli görevini bırakmış milli eğitimin işlerini yapıyor.kuran kursu,dikiş nakış kursu, vb kurslar belediyecilik hizmetleri değildir.işte başkanın cahilliği numdan belidir.Bu tür reklamlar masrafsız ve bedeva kahramanlık gibi görünsede vatandaş yutmayacaktır.Belediyenin asli görevi yol su temizlik ve yeni projeler üretmektir.Lütfen belediyeden belediyecilik hizmeti dışında bir şey istemiyoruz

SIRADAKİ HABER

banner195