Title of a News Article

Hizmet evine malzeme desteği

.

Hizmet evine malzeme desteği
banner206

Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 2015 yılı içerisinde tamamladığı Narlıkaya Çok Amaçlı Hizmet Evinin eksikliklerini tamamlayarak, hizmete sundu.

Daha önce Siverek Belediyesi tarafından Yapımı tamamlanan çok amaçlı hizmet evlerine Belediye tarafından malzeme desteği de yapılıyor. Bu kapsamda ilçe merkezine 40 kilometre uzaklıkta bulunanNarlıkaya (Qetine) köyünde daha önce yapımı tamamlanan hizmet evine, oturak, masa, sandalye, halı ve bunlar gibi ihtiyaçlar karşılanarak vatandaşların daha rahat hizmet görmeleri sağlandı. Narlıya Çok Amaçlı Hizmet Evi için gönderilen malzemelerin tesliminde Siverek Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşlerinden sorumlu Hacı Ahmet Öncül hazır bulundu.

Başkan Yardımcısı Öncül burada yaptığı açıklamada “ Bir süre önce Narlıkaya Çok Amaçlı hizmet binamızın yapımını tamamladık, bugün ise çok amaçlı hizmet evimizin eksikliklerini tespit ettiğimizden dolayı, bu eksiklikleri tamamlamak için buradayız, bu hizmet evimiz 200 metre kare kapalı alana sahip, bu binamızın içerisinde oturma yeri, yemekhane, çayhane gibi çeşitli bölümleri var, bu binamız yalnızca taziyelerde kullanılmak amacı ile yapılmamıştır, köylülerimize iyi günde de kötü günde de hizmet edecektir, yani taziyelerin yanında da nişan olsun, düğün olsun çok amaçlı tasarlanmış bir hizmettir, bu hizmet evimiz Narlıkaya halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2016, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195