Title of a News Article

Hizmete girdi!

Hizmete girdi!
banner206

 Türkiye’deki borsalar arasında önemini koruyan Şanlıurfa Ticaret Borsası, üyelerine kaliteli hizmet sunmak için çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Üye memnuniyetini ön planda tutan ve bu yöndeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Şanlıurfa Ticaret Borsası,  İmam Keskin Buğday Pazarı Tescil Bürosu’nu da üyelerinin hizmetine açtı.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesi’nde bulunan ve geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanan Şanlıurfa Ticaret Borsası’na ait İmam Keskin Buğday Pazarı Tescil Bürosu faaliyete geçti.

850 metrekare alan üzerine kurulu ve 3 katlı olarak inşa edilen Tescil Bürosu’nda tescil servisinin yanı sıra Gıda Analiz Laboratuarı ve toplantı salonları bulunuyor.

Zemin katında ise PTT şubesi bulunan İmam Keskin Buğday Pazarı Tescil Bürosu’nda işlemlerinin anında yapıldığını belirten Ticaret Borsası Üyeleri memnuniyetlerini dile getirdi.

Merkez Hizmet Binası, Organize Sanayi Bölgesi, Zahireciler Borsası, Viranşehir ve Siverek’te Tescil Bürosu bulunan Şanlıurfa Ticaret Borsası son olarak da İmam Keskin Buğday Pazarı Tescil Bürosu’nu üyelerinin hizmetine açtı.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2014, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195