Title of a News Article

İdo'nun bilinmeyen marifeti

İdo'nun bilinmeyen marifeti
banner206
 İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, "Annem Skype ile bana karnıyarık yaptırdı" dedi.

Babası gibi kendisi de müzik dünyasında adından söz ettiren İdo Tatlıses Milliyet gazetesinden Fırat Karadeniz'e verdiği röportajda annesi Derya Tunaile ilgili ilginç bir bilgi verdi. Tatlıses'in anlattığına göre annesi Derya Tuna'nın, internetten görüntülü yazışma programı olan Skype aracılığı ile oğluna karnıyarık yaptırmışlığı bile var..

 

"ANNEM SKYPE İLE KARNIYARIK YAPTIRDI"

İşte röportajdaki o bölüm:

İbrahim Bey kadar yemekle aran yok senin galiba...

Hayır, yok. Babam yemeyi sever. Yapmayı da seviyor. Onun eli de lezzetli. Ben onun gibi yapamıyorum. O yapsa sabaha kadar yerim.

 

Mutfağa hiç mi girmiyorsun?

Giriyorum ama basit şeyler yapıyorum. Menemen, sucuklu yumurta filan... Amerika’da çok yaptım ama... Kuru fasulye yaptım, karnıyarık yaptım... Hayatımda yapmamıştım. Skype’ı açtım, buzdolabının üzerine koydum bilgisayarı, annem anlattı bana. Kuru fasulyenin tarifini de babam verdi.“Konserveyi aldın mı?”, “Aldım baba”. “Aç şimdi”, “Tamam açtım”. “Ye onu öyle”, “Nasıl yani?”, “Oğlum döksene tencereye”...

 

BABAM DÖNÜNCE ÇAPKINLIK ÖĞRETİR

Şu sıralar bir yandan yeni single’ı “Kaç Kere” ile bir yandan da Amerika’da tedavi gören babası İbrahim Tatlıses ile ilgilenen İdo Tatlıses aynı röportajda “Çapkınlık genlerle ilgili değil. Umarım babam dönünce bana da öğretir” dedi.

Kaynak: Ensonhaber

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2015, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195