Title of a News Article

İftar sonrası ramazan sokağı doldu

İftar sonrası ramazan sokağı doldu
banner206

Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağı vatandaşların akınına uğruyor. Her yaştan vatandaşa yönelik Ramazan Ayının maneviyatını yansıtan etkinliklerin yer aldığı Ramazan Sokağı'nda vatandaşlarla buluşan Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, "Etkinliklerimize tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hamarat Eller Çarşısında kurulan Ramazan Sokağı, vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Tiyatro, etkinlik sahneleri, el sanatları, hediyelik eşya, Osmanlı tatlıları, yöresel damak ürünleri ve oyuncak reyonları gibi her türlü zenginliği içerisinde barındıran Ramazan sokağında vatandaşlarla buluşan Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, özellikle çocuklarla yakından ilgilenerek onlara pamuklu şeker ve elmalı şeker ikramlarında bulundu.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat ile birlikte stantları da gezen Başkan Beyazgül, yerel ve ulusal grupların tasavvuf müziği dinletileri, büyükşehir tiyatrosunun çocuklara ve yetişkinlere yönelik etkinliklerinin ay içerisinde devam edeceğini söyledi.

Başkan Beyazgül ardından Ramazan Sokağında Sivil Toplum kuruluşlarının 'Kardeşlik Çadırı'nı ziyaret etti. Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi M. Cüneyt Gökçe'nin sohbetini dinleyen Başkan Beyazgül ardından programını sürdürdü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195