Title of a News Article

İki kardeş tabancayla vuruldu

İki kardeş tabancayla vuruldu
banner206

Şanlıurfa’da, sıvacılık yapan 2 kardeş çalıştıkları inşaata giderken yolda tabancalı saldırıya uğradı. 2 kardeşi yaralayan şüpheliler ise olay yerinde kullandıkları aracı bırakıp, yaya olarak kaçtı.

Olay, öğle saatlerinde Süleymaniye Mahallesi'nde meydana geldi. Sıvacılık yapan Selami ve Ömer Batmaz isimli kardeşler, çalıştıkları inşaata gitmek için yürüdükleri sırada, kimliği öğrenilemeyen 2 kişi 59 ZF 955 plakalı hafif ticari araçla önlerini kesti. İddiaya göre, aralarında çıkan tartışma sonrası 2 şüpheli, tabancalarıyla Batmaz kardeşlerden Selami'yi ayağından, Ömer'i ise karın boşluğundan yaraladı. Olayın ardından paniğe kapılan 2 şüpheli ise kullandıkları aracı bırakarak yaya olarak kaçtı. Silah sesini duyanların yaralı halde bulduğu Batmaz kardeşler, çağırılan ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Olaya ilişkin soruşturma başlatan polis ise görgü tanıklarının ifadesine başvurup, yaya olarak kaçan şüphelilerin geride bıraktığı araçta inceleme yaptı.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2015, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142