Title of a News Article

İkisi Urfalı 5 kahraman sahneye çıktı

İkisi Urfalı 5 kahraman sahneye çıktı
banner206
Şanlıurfa'da, bu akşam Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Tecrübe Konuşuyor' programında 15 Temmuz Darbe girişimi konulu sempozyum düzenlendi. 

Mehmet Akif Inan konferans salonunda düzenlenen ve Şanlıurfa Gençlikspor İl Hizmetleri Müdürü Hakan Keşküş'ün ev sahipliğini yaptığı Tecrübe Konuşuyor programına Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, İl Müftüsü İhsan Açık ve yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Ünlü oyuncu İsmail Hakkı'nın moderatörlüğünü yaptığı 15 Temmuz Darbe Girişiminin anlatıldığı gecede unutulmaz anlar yaşandı. Saygı duruşu, istiklal Marşı ve Kur-an'ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, kum sanatı Ustası Veysel Çelikdemir, 15 Temmuz’u anlatan sunumlar gerçekleştirdi. Kum ile görsele döktüğü anları seyircilere aktaran Çelikdemir büyük alkış aldı. 

Kum sanatının ardından sahneye ikisi Urfalı olmak üzere 4 kahraman çağrıldı. Moderatör ismail Hakkı'nın sunumu ile sahneye çağrılan 4 kahraman 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını bir kez daha hatırladılar. 

15 Temmuz gecesi sokağa çıkan tankları egzozlarını çıplak elleriyle tıkayarak durduran lokantacı Dalyan Şimşek ve bir diğer lokanta işletmecisi Mehmet Şükrü Kıntaş, İstanbul'da yaşadıkları o geceyi seyircilere aktarıldılar. Diğer iki kahraman Gazeteci Merve Şebnem Oruç ve Gazi unvanı alan genç İsmet Doğan konuşmacı olarak sahnede yer aldı. Son olarak 5. Kahraman ise ünlü oyuncu İsmail Hakkı idi. Bu 5 kahramanın 15 gecesi yaşadıkları bir kez daha akıllara getirildi ve duygu dolu anlar yaşandı. 
Türk Bayraklarıyla donatılan salonda dakikalarca duygulu anlar yaşandı.  




Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2016, 23:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195