Title of a News Article

İlçesi için gece-gündüz çalışan Başkan...

.

İlçesi için gece-gündüz çalışan Başkan...
banner206
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçe Belediye Başkanı Menderes Atilla ilçenin sorunları ile gece-gündüz demeden ilgilenmeye devam ediyor. 
 
Ceylanpınar Belediyesi tarafından vatandaşların daha aydınlık ve daha güvenli caddelerde yürüyebilmesi için başlatılan aydınlatma çalışmaları kapsamında bir cadde daha aydınlığa kavuştu. Viranşehir Caddesi, Eski PTT Caddesi, Çarşı merkezi ve ilçe genelindeki aile parklarının ardından Gazi Caddesiyle bağlantılı olan 1013. Cadde ve Urfa Kapısı yolunda da çalışmalar tamamlandı. Aydınlatma çalışması tamamlanan caddenin açılışı Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, tarafından yapıldı.

 

Ceylanpınar Belediyesi tarafından sürdürülen aydınlatma çalışmalarından memnun kaldığını ifade eden cadde esnafı daha önce az bir ışık bulunan caddenin şimdi güzel ve hoş görünüme kavuştuğunu belirttiler.

 

"AYDINLATMA BELEDİYENİN İŞİ DEĞİL. AMA"

Gazi Caddesine bağlantı olan Urfa kapısı yolu ve 1013. Cadde de tamamlanan LED ışıklandırma çalışmalarının açılışını gerçekleştiren Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, aydınlatma çalışmasının belediyenin işi olmamasına rağmen vatandaşa hizmet amacıyla bu çalışmayı yürüttüklerini söyledi. Başkan Atilla, "’Aydınlatma bizim belediyenin asıl işi değil. Aydınlatma işi özünde ve asasında kanunen DEDAŞ’a bağlı. Bununla ilgili olarak nüfus başına bakanlıktan ücretlerini alıyorlar. Fakat görevlerini tam yerine getirmedikleri için sıkıntı çekiyoruz. Belediye olarak defalarca DEDAŞ görevlilerini uyarmamıza rağmen, bugüne kadar caddelerimiz sokaklarımız kapkaranlık." dedi.

 

AYDINLATMADA SON TEKNOLOJİ KULLANILDI

Aydınlatma çalışmalarında en son teknoloji LED sistemli ampuller kullanıldığını iade eden Başkan Atilla, "İLK pilot bölge olarak çarşı merkezimizin LED aydınlatma çalışmalarımızı yaptık. Kış ve Yaz aylarında ilçe genelimizde voltaj düşüklüğü yaşanıyor. Bizim takmış olduğumuz LED aydınlatma sistemimiz ise voltaj düşüklüğüne karşı korumalı. Düşen voltaj LED aydınlatma sistemimizi hiçbir şekilde etkilemiyor." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2016, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195