Title of a News Article

İletmiş'ten terör saldırısına kınama

.

İletmiş'ten terör saldırısına kınama
banner206

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Sultanahmet Meydanı Dikilitaş mevkiinde turist kafilesine yönelik yapılan terör saldırısı ile ilgili bir kınama mesajı yayımladı.

İstanbul Sultanahmet Meydanında düzenlenen canlı bomba saldırısına tepkiler sürerken bir tepki de ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş’ten geldi. Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, yazılı bir açıklama yaparak menfur saldırıyı şiddetle kınadığını dile getirdi.

Meclis Başkanı İletmiş mesajında şunları kaydetti: Sultanahmet Meydanı civarında turist kafilesinin arasına karışan bir kişinin üzerindeki bombayı patlatması sonucu 11 Alman uyruklu vatandaşın ölümünü, 9'u Alman, 15 kişinin de yaralandığını büyük teessürle öğrendik. Bizleri birbirimize düşürmek isteyen ve huzurumuzu bozmak isteyenlerin gerçekleştirdiği bu elim saldırıyı şiddetle ve esefle kınıyoruz. Hiçbir terör odağının emeline ulaşamayacağını bir kez daha belirtmek istiyoruz. Bizi derinden üzen bu saldırı neticesinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyor, yaralılara ise geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2016, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195