Title of a News Article

İnan'dan Kandil mesajı...

İnan'dan Kandil mesajı...
banner206
Türk Kızılay’ı Şanlıurfa Şube Başkanı ve Özel Şanmed Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ahmet Hamdi İnan Berat Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

“Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Gecesi’ne bir kez daha kavuşuyor olmanın mutluluğu, huzuru ve heyecanı içindeyiz. Rahmet ve arınma gecesi olan Berat Gecemizi, içinde bulunduğumuz durumdan dolayı bu kez belki biraz daha mahzun ihya edeceğiz. Mahzunluğumuz bir araya gelemeyecek coşkumuzu camilerimize taşıyamayacak oluşumuzdandır. Ancak Müslüman içinde bulunduğu ahvali her zaman en iyi şekilde değerlendirebilen kişidir. Bu mübarek gecede belki de ilk kez evinden dışarıya çıkamayacak olan inananlar, bu sayede evlerini ibadetin ve taatin merkezi haline getirecek, ailelerini bu coşkuya gerçek manada ortak edecek ve belki de çekildiği evinin bir köşesinde Allah ile baş başa kalmış olmanın hazzını fazlasıyla yaşayacaklar. Ve belki de bu yalnızlık mü’minlere hayatının gerçek sorgulmalarını yapma fırsatı doğuracak ve bu da af kapılarının açılmasına vesile olacaktır. Biz şunu biliyoruz ki; ‘Gerçekten inananlar için kaybetmek yoktur. Onlar her şartta ve her halükarda kazanan olurlar. Bugün geçtiğimiz zorlu süreçte de Müslümanlar sabrederek kazandı, çalışarak kazandı, fedakarlık yaparak kazandı, insanlara yardım ederek kazandı, hayatı sorgulayarak kazandı, yanlışlarının farkına vararak kazandı…
Berat Gecesi’nin tüm insanlığın hidayetine ve tüm inananların affına vesile olması duasıyla tüm hemşehrilerimin ve İslam Aleminin gecesini kutluyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142