Title of a News Article

İntihar Araştırma Komisyonu Kuruldu

​​​​​​​Gelecek Partisi Urfa’da İntihar Olaylarını Araştırma Komisyonu Kurdu.

İntihar Araştırma Komisyonu Kuruldu
banner206

Son dönemlerde Şanlıurfa’da artan intihar olaylarını araştırmak için Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı İntihar olaylarını Araştırma komisyonu kurdu. Gelecek Partisi İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil yaptığı açıklamada, "Son dönemlerde Şanlıurfa’da artan intihar olaylarını araştırmak için Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak İntihar olaylarını Araştırma komisyonu kurduk. İntihar olaylarının artmasına iktidar partisi sessiz kaldı ve sessiz kalmaya devam ediyor. Biz buna sessiz kalamazdık, bu intiharların son bulması için bir komisyon oluşturduk.

Bu insanlar neden intihar ediyor? intiharların sebebi nedir? Bu intiharları nasıl önleyebiliriz? Diye bir komisyon kurduk. Komisyonumuz çalışmalarına başladı inşallah en kısa zamanda komisyonumuz bize sunacağı raporla bir nebze olsun bu intiharların önüne geçeriz. Komisyonumuz 5 kişiden oluşmaktadır.  Komisyon Başkanımız Avukat Halil Aslan olup; Komisyonumuzda 1 Sosyolog, 1 Psikolojik Danışmanlık Rehberi, 1 Mali Müşavir, 1 İktisatçı Bulunmaktadır. Bu İntihar olaylarının hem sosyolojik, hem Psikolojik ve hem de Ekonomik boyutu araştırılacak ve hazırlanan rapor kamuoyu ile paylaşılacaktır" dedi.

Ayrıca; Komisyon Başkanı Avukat Halil Aslan’da Şanlıurfa Valiliği önünde yaptığı basın açıklamasında; "Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak kurduğumuz Urfa'daki intiharları araştırma komisyonu ön raporunu tamamladı, birazdan ön raporu Şanlıurfa Valisi ve valilikle paylaşacağız, Bu hazırlamış olduğumuz raporun Toplumda ve kamu kurumlarında bir farkındalık oluşturup, bu farkındalık doğrultusunda iş ve işlemler yapmasını temenni ediyoruz. Biz bu açıklamayı yaparken bile Karaköprü ilçemizde 20 yaşındaki bir bayan bir binanın 6.katından atlayarak intihar etti. Bu intiharların durmasını istiyoruz. Teşekkürler ederim" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195